SAJTÓKÖZLEMÉNY

ELKÉSZÜLT A VASI OPUS KFT. ÚJ TELEPHELYE
2013/04/02

Megvalósította a Vasi Opus Kft. az NYDOP-1.3.1/D-11-2011-0125 azonosítószámon nyilvántartott, telephelyfejlesztés tárgyában benyújtott projektjét, melynek összköltsége 132.844.571 Ft volt. A pályázati forrás segítségével 66.422.285 Ft támogatást nyert el a vállalkozás.

Szombathely frekventált ipari övezetében, a Söptei úton, a 2008/18. helyrajzi szám alatt nyilvántartott ingatlanon került felépítésre a Vasi Opus Kft. új, modern telephelye. Az épület 596,27 m2 alapterületű, helyet kapott benne mind az adminisztráció, mind az automata kengyelhajlító berendezés működtetéséhez szükséges infrastruktúra.

A betonacél hajtogató gép segítségével az építkezéseknél szükséges anyag pontos méretre hajlítása, vágása történik. A gép beszerzése amiatt vált szükségessé, mert a kivitelezés során használt technológiai sorból ez hiányzott. A megépülő raktárban a kivitelezéshez szükséges anyagok tárolása történik.
A fejlesztést követően vevők komplexebb kiszolgálásának lehetősége teremtődik meg, mivel nagyobb mennyiségű anyag tárolására nyílik lehetőség, ezáltal a munkák elvégzésének határideje is csökkenni tud, rugalmasabbá válik a munka folyamata.
A pályázatban bemutatott projekt megvalósításának zárónapja 2013. március 26.-a volt. A vállalkozás célja és elvárt eredménye a meglévő vevők elégedettségének növelése, ügyfélkörük szélesítése és vállalkozás eredményének és ismertségének növelése.

Vasi Opus Kft.
Cím: 9700 Szombathely, Söptei u. 75.
E-mail:
Honlap: www.vasiopus.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu


További információ: www.nfu.hu, www.westpa.hu